Редактор: e-mail: кадър bTVНеадекватност – това е думата, с която може да

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНеадекватност – това е думата, с която може да
Коментари Харесай

Проф. Атанас Семов: 2020 е годината с най-висока смъртност в България след Втората световна

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Неадекватност – това е думата, с която може да се опише 2020 година. Това разяснява в студиото на bTV конституционният арбитър проф. Атанас Семов. Той акцентира обстоятелството, че за България това е годината с най-висока смъртност след Втората международна война.

Проф. Семов даде доста тежка оценка на ръководството, като сподели, че всичко негативно от последните 10 години в политиката ни е намерило изражение в реакцията на властта в коронавирус рецесията. Той съобщи, че е нямало нито едно деяние, което да не се трансформирало радикално в рамките дневно. Последният образец за това е това, че министър председателят Борисов сподели, че от тази седмица детските градини ще бъдат отворени, а вечерта здравният министър съобщи тъкмо противоположното.

Оценката за България в отчета и резолюцията на Европейски Съюз е, че страната ни дефектна, сподели конституционният арбитър. „ Какво чухме като отговор – Мата Хари и Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “, означи проф. Семов. По негови думи, планът за Конституция на ГЕРБ и опитът за привикване на Велико Народно заседание е бил опит за прекратяване на главния закон.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР